Новини
Спорт

Юнацька команда «Поділля» зазнала четвертої поразки у чемпіонаті

Поєдинок 6-го туру першості України серед юнацьких команд  Першої ліги між хмельницьким «Поділлям» U-19 та київським «Локомотивом» U-19 відбувся днями у Києві.

Початок першого тайму був досить спокійним та врівноваженим. На полі панувала абсолютно рівна гра. І тільки на сорок четвертій хвилині гравець хмельницького «Поділля» вдало скористався шансом та відкрив рахунок матчу. Таким чином, на перерву подоляни пішли фаворитами зустрічі, адже мали перевагу в один гол.

Другий тайм розпочинався із подвійного пенальті для господарів поля. Проте голкіпер хмельничан із цим впорався. Рахунок довго тримався на користь подолян, але кияни також не хотіла втрачати жодного шансу на перемогу, тому наприкінці другого тайму їм вдалось зрівняти рахунок. А після цього у них наче виросли крила! Київський «Локомотив» почав закидати ворота суперників м’ячами один за одним. І до самісінького завершення поєдинку кияни так і не заспокоїлись, таким чином забивши аж чотири голи. Вони просто не залишили хмельничанам жодного шансу на перемогу.

Отже, зустріч київського «Локомотиву» U-19 із хмельницьким «Поділлям» U-19 завершилась із рахунком 4:1 на користь господарів поля.

У наступному турі подоляни зустрінуться із «Колосом» (Ковалівка). Відбудеться поєдинок вже за тиждень, 25 жовтня.

ФК «Локомотив» U-19 – ФК «Поділля» U-19    4:1

Голи: ?, 82, 86, 87, 90+3 – Миколайчук, 44

ФК «Поділля»: Шевченко, Солодкий, Абзалов, Майко, Степаненко, Ліповуз, Лівандовський, Кошелак, Мартинюк, Миколайчук, Худік.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко