Новини
Події

Тернопільський опен-ейр може переїхати на Хмельниччину

Міжнародний фестиваль Faine Misto festival / Фестиваль Файне Місто щорічно відбувається поблизу Тернополя. 

«Файне Місто» є одним з небагатьох українських фестивалів, в якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернативу, фолк, поп, денс музику на шести сценах фестивалю виконують кращі музичні виконавці та запрошені іноземні артисти, які складають музичну частину фестивальної програми.

І ось у 2018 році фестиваль «Файне Місто» – територія вільних людей» може переїхати на Хмельниччину. Про це у своїй сторінці Facebook повідомив співзасновник фесту Максим Черкашин.

Фестиваль Файне Місто ніколи не зупиняється на досягнутому! Тому сьогодні, на запрошення наших потенційних партнерів, ми приїхали оглянути локацію поблизу Шепетівки.

Ми прагнемо вдосконалення і цінуємо тих, хто хоче нам у цьому допомогти та й врешті допомагає. Ми не політики і не чиновники, нам не важливі політичні дивіденди. Нам важлива реальна допомога, а не сприяння на словах. Ми просто хочемо розвивати фестивальний рух України, тому робимо якісний продукт, який цікавий майже 20-ти тисячам мешканцям планети Земля. Дякуємо усім хто з нами! Лише кращі локації для ФАЙНИХ ЛЮДЕЙ!

Автор: Катерина Прокопець