Новини
Події

У Кам’янці-Подільському навчають молодих батьків

У Кам’янці-Подільському продовжує свою роботу «Школа відповідального батьківства», створена в рамках реалізації україно-шведо-литовського проекту «Childrens Great Growth II».

«Школа відповідального батьківства» – це курси для молодих батьків на базі Кам’янець-Подільського Перинатального центру (керівник проекту в місті Кам’янці-Подільському Дзвеніслава Цуглевич).
Навчений персонал медиків, психологів та соціальних працівників, працюють за спеціально розробленою програмою «батьківської освіти», яка розрахована на сім’ї з дітьми віком від 0 до 1 року і має на меті навчання молодих батьків основам догляду та виховання новонароджених дітей.
На черговій зустрічі з молодими батьками працювали педіатр Інна Гончар, уролог Ігор Боднар, лікар-генетик Світлана Олійник та психолог  Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віталій Поліщук.
Серед питань, які найбільше цікавили присутніх батьків були: масаж новонароджених дітей, догляд та гігієна хлопчиків від народження до 1 року, розподіл обов’язків по догляду за дитиною між батьками, тощо.

Автор: Катерина Прокопець