Новини
Кримінал

В Шепетівці вкрали кабель, а у Віньківцях ікону: що вкрали вчора на Хмельниччині?

Професійні крадії обирають для злочинів квартири де немає охорони чи конс`єржа, а також шукають потенційних жертв зазделегідь. Вчора, 19 жовтня, такі невідомі крадії знову обікрали мешканців Хмельницької області. 

У Віньковецькому районі в селі Дашківці по вулиці Академіка Шпака  з приміщення Свято-Успенської церкви невідомий викрав ікону, яка художньої та історичної цінності не має.

В селі Смотрич Кам’янець-Подільського району з будинку 78-річної місцевої жительки зникли 720 доларів США, 10 500 гривень та 10 лей.

В Кам’янець-Подільському на території гаражного кооперативу по Голосківському шосе невстановлена особа проникла в гаражне приміщення 33-річного місцевого жителя, звідки викрала мотор від автомобіля «Опель Астра», блок до мотора та чотири кухонних витяжки, завдавши збитку на суму близько 15 000 гривень.

А у селі Педоси Хмельницького району по вулиці Вишневій з підсобного приміщення 69-річного місцевого жителя викрали бензопилу та бензокосу.

В Шепетівці по вулиці Судилківській невідомий розбив бетонну плиту та проник в телефонний колодязь, звідки викрав близько 200 м кабелю.

А ось у обласному центрі по вулиці Гастело з квартири 70-річної місцевої жительки викрали 500 євро, 2500 гривень, одну пару золотих сережок, ланцюжок, ладанку та монету.

 

Автор: Катерина Прокопець