Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» зазнало поразки у матчі з «Нивою»

Поєдинок 17-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги між хмельницьким «Поділлям» та тернопільською «Нивою» відбувся цими вихідними та став домашнім для клубу із Тернополя.

Перший тайм розпочинався з досить рівної гри, проте й гольових моментів не бракувало жодній із команд. Хоч варто зазначити, що хмельничани цього разу вийшли на поле у своїй меншості. Сталось це через дискваліфікацію одного із гравців та травму іншого. Багато вартих уваги моментів, гарних пасів та злагоджених дій показали обидві команди протягом першого тайму. Проте реалізувати їх у життя подолянам не вдалось. Натомість, господарі поля вже на двадцять четвертій хвилині зустрічі зуміли правильно скористатись шансом та забити перший гол матчу.

Другий тайм хмельничани розпочали із стрімких атак та сміливих утисків на полі. Проте доля зіграла злий жарт та змусила через перенасичення «гірчичниками» покинути поле ще одного гравця «Поділля». Ситуація із складом хмельничан погіршилась ще більше, тому зрівняти рахунок стало ще важче. Цим на вісімдесят другій хвилині вдало для своєї команди зумів скористатися гравець тернопільської «Ниви». Часу на те, аби щось змінити, у подолян зовсім не залишалось, хоча вони намагались це зробити до останньої секунди.

Отож, зустріч тернопільської «Ниви» із хмельницьким «Поділлям» завершилась із рахунком 2:0 на користь господарів поля.

У наступному турі чемпіонату хмельничани зіграють проти чернівецької «Буковини». Матч відбудеться 28 жовтня.

ФК «Нива» (Тернопіль) – ФК «Поділля» (Хмельницький)    2:0

Голи: Гатала, 24, Апанчук, 82

ФК «Нива»:Чопко, Музиченко, Касьяненко, Чорномаз, Пріхна, Мороз, Гатала (Головачук, 90+2), Слоневський, Пришнівський (Шевченко, 87), Литовченко (Понєдєльнік, 84), Апанчук. Запасні: Механів, Дорі, Пікуль, Вонс.

Головний тренер: Сергій Задорожний.

ФК «Поділля»: Дворник, Джурко, Гресь, Швець, Степаненко, Ватав, Охрончук (Маховка, 81), Морговський, Муляр (Худік, 86), Бабак, Колесников (Майко, 66). Запасні: Шевченко, Ліповуз, Миколайчук, Бельчич.

В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко