Новини
Події

У Хмельницькому стартував опалювальний сезон

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про початок опалювального сезону 2017-2018 років.

У зв’язку із різким зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденцією до подальшого її зниження міський голова зобов’язав міське управління житлово-комунального господарства (Василь Новачок), міське комунальне підприємство “Хмельницьктеплокомуненерго” (Володимир Скалій) і комунальне підприємство “Південно-Західні тепломережі” (Павло Возборський) з 21 жовтня провести поетапне включення опалення у житлових будинках міста та всіх інших споживачів, на період включення котелень та теплових мереж забезпечити роботу обслуговуючого персоналу цілодобово.

Товариству з обмеженою відповідальністю “Житлово-експлуатаційне об’єднання” (В’ячеслав Колесніков), квартирно-експлуатаційному відділу м. Хмельницького (Петро Хохун), підприємствам та організаціям, на балансі яких знаходиться житловий фонд, також рекомендовано на період включення в роботу котелень та теплових мереж забезпечити роботу обслуговуючого персоналу в цілодобовому режимі, провести поетапне включення опалення у житлових будинках міста.

Директору міського комунального підприємства “Хмельницьктеплокомуненерго” Володимиру Скалію, в.о. директора комунального підприємства “Південно-Західні тепломережі” Павлу Возборському забезпечити безперебійне теплопостачання міста до завершення опалювального сезону.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови Анатолія Нестерука.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець