Новини
Події

Хмельничани можуть аж до Нового року «кататись безкоштовно» у хмельницьких тролейбусах

ПриватБанк продовжив акцію “Катаємо безкоштовно!” до 31 грудня 2017 року. Пасажири комунального транспорту, які оплачуватимуть проїзд через Privat24 за допомогою QR-коду з картки Mastercard, одержать повернення коштів за другий “електронний” квиток. Про це повідомляє регіональний прес-офіс ПриватБанку.

В акції можуть брати участь усі клієнти ПриватБанку – власники карток Mastercard. Учасником акції автоматично стає кожен пасажир, який щонайменше двічі за добу оплатить проїзд в хмельницьких тролейбусах з картки Mastercard, відсканувавши стикер із зображеним QR-кодом. Повернення коштів за другий куплений квиток проводиться на картку Mastercard наступного дня. Впродовж дня можна отримати лише один безкоштовний проїзд.

Для оплати QR-кодом потрібно лише завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, відсканувати зображення на стикерах, розміщених у салоні тролейбуса, «закомпостувати» квиток у смартфоні та, за вимогою, показати кондуктору.

Нагадаємо, в Хмельницькому за допомогою смартфона “закомпостовано” понад 6000 квитків. Лідером з «оцифрування» міського транспорту залишається Львів, де з початку року е-квитками оплачено 269 тисяч поїздок. Загалом в Україні уже півмільйона  поїздок у міському транспорті українці оплатили за допомогою Privat24 та QR-коду.

Автор: Катерина Прокопець