Новини
Кримінал

Тапочки, дублянка та алюмінієвий бідон: що крадуть на Хмельниччині?

В ніч на 23 жовтня в селі Городиська Дунаєвецького району невстановлена особа пошкодила навісні замки та  проникла в магазин «Продукти», який належить 41-річній жительці села Катеринівка, звідки викрала продукти харчування та алкогольні напої. Сума завданого матеріального збитку становить близько 800 гривень.

В ніч на 23 жовтня в селі Мала Медведівка Ізяславського району крадій шляхом підбору ключа проник в гаражне приміщення 59-річного місцевого жителя та викрав бензопилу та електрокабель.

В ніч 21 жовтня по вулиці Пушкінській на території Кам`янець-Подільської міської лікарні невстановлена особа  проникла в автоклавне приміщення, звідки викрала металеві труби, водопровідну засуву, електродвигун з кабелем живлення та оцинкований метал. Сума завданого матеріального збитку становить 10 000 гривень.

В період часу з 19 по 23 жовтня в селі Гнатівці Хмельницького району невстановлені особи  проникли до будинку жителя села Романківці Сокирянського району Чернівецької області, звідки викрали 35 кілограм горіхів, автозапчастини, алюмінієвий бідон.

В ніч на 23 жовтня по вулиці Інститутській, що в місті Хмельницькому невідомий проник в автомобіль «Mercedes-Benz», який належить 39-річному місцевому жителю, звідки викрав акумуляторну батарею.

Тої ж ночі по вулиці Проскурівського Підпілля невстановлена особа шляхом вільного доступу проникла в автомобіль «ВАЗ 2121», який належить 30-річному місцевому жителю, звідки викрала акумуляторну батарею.

Також 23 жовтня в обласному центрі по вулиці Львівське шосе  невстановлена особа проникла в квартиру 34-річного місцевого жителя, звідки викрала кошти в сумі 200 гривень.

В період часу з 25 серпня по 10.00 годину 23 жовтня по вулиці Старокостянтинівське шосе міста Хмельницького невстановлена особа шляхом віджиму металопластикового вікна проникла до квартири 59-річного місцевого жителя, звідки викрала дублянку, настільний годинник, одну пару тапочок та три шкіряних ремінці.

Автор: Катерина Прокопець