Новини
Кримінал

На Хмельниччині обікрали сім машин

Хмельницький район

В ніч на 24 жовтня в селі Грузевиця-2 по вулиці Будівельників невстановлена особа розбила скло водійських дверей та проникла в автомобіль «Пежо Партнер», що належить 37-річному місцевому жителю, звідки викрала чоловічу сумочку, в якій знаходилось 100 доларів США та 500 гривень.

м. Хмельницький

В ніч на 24 жовтня по вулиці Пилипчука невідомий розбив бокове скло та викрав 25 підліткових курток та дитячий комбінезон з автомобіля «Сузукі», що належить 49-річній місцевій жительці.

24 жовтня по провулку Тургенєва невстановлена особа шляхом пошкодження стіни проникла в гаражне приміщення, що належить 52-річному місцевому жителю, звідки викрала болгарку, електродриль, автомобільний зарядний пристрій та дві електропили.

24 жовтня в період часу з 08.00 по 18.30 годину по Львівському шосе невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла у квартиру, що належить 29-річній місцевій жительці, звідки викрала 4 пари золотих сережок, 3 пари золотих підвісок, золоте кільце та золотий ланцюжок.

Того ж дня по вулиці Хотовицького невстановлена особа проникла в автомобіль «Ніссан Прем’єра», що належить 33-річному місцевому жителю, де із сумки викрала 22 000 гривень.

24 жовтня по вулиці Панаса Мирного крадій проник в автомобіль «Пежо Експерт», який належить 53-річному місцевому жителю, звідки викрав автомагнітолу та відеореєстратор.

24 жовтня по провулку Панаса Мирного невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла в автомобіль «Опель Кадет», який належить 43-річному місцевому жителю, звідки викрала дві аудіоколонки та набір автоінструментів.

24 жовтня по вулиці Панаса Мирного невідомий шляхом підбору ключа проник в автомобіль «ВАЗ 2106», який належить 30-річному місцевому жителю, звідки викрав автомагнітолу, колонки та саббуфер.

Чемеровецький район

В ніч на 24 жовтня в селищі Чемерівці по вулиці Центральній невстановлені особи проникли в приміщення універмагу, де у відділі ювелірних виробів, що належить 56-річному хмельничанину, намагались викрасти ювелірні вироби із сейфу, але через спрацювання пожежної сигналізації не довели свій намір до завершення.

Шепетівський район

24 жовтня в селі Судилків по вулиці Гагаріна невстановлена особа шляхом пошкодження замка проникла в будинок 50-річної місцевої жительки, звідки викрала два телевізори, ТВ-антену та ТВ-тюнер. Вартість викраденого становить 4000 гривень.

Того ж дня в місті Шепетівка по проспекту Миру невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла в автомобіль «Рено Кенго» 51-річного місцевого жителя, звідки викрала автомагнітолу «Піонер». Вартість викраденого становить 2000 гривень.

 

 

Автор: Катерина Прокопець