Новини
Події

Роман Мацола: «ТАЛАНОВИТІ ДІТИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ»

Народний депутат України Роман Мацола відвідав Полонський та Шепетівський район. 21 жовтня у Шепетівці народний депутат побував на гала-концерті Всеукраїнського літературно-музичного фестивалю «Талановиті та незалежні». Мистецький захід, в якому взяли участь понад сотню дітей з різних регіонів України відбувався в рамках третього конкурсу мікрогрантів ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли».

Свою творчість на фестивалі демонстрували інструменталісти, читці та вокалісти. Боротьба за призові місця виявилася неабияк запеклою. Юні таланти вразили суддів чарівними голосами, чудовим виконанням та прекрасними акторськими здібностями.

Під час нагородження переможців народний депутат України Роман Мацола зазначив, що підтримка талановитих дітей – це інвестиція в майбутнє України.

Саме завдяки підтримці ГО “Громадянська ініціатива Романа Мацоли “Інститут солідарності громад” та Шепетівської міської ради з подарунками додому поїхали усі учасники фестивалю.

Також Роман Мацола у Полонному відвідав дитячий конкурс талантів краси «Міні-міс Україночка – 2017». Конкурс відбувся на сцені міського Будинку культури, на якій завдяки Третьому конкурсу мікрогрантів ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли» нещодавно оновили сценічний одяг.

За титул міні-міс боролися десять маленьких полончанок:  В. Смірнова, С. Кучер, С. Заблодська, О. Солонець, М. Градомська, Д. Бенещук, А. Ржегак, С. Книш,  С. Козак, Я. Сідорська. Дівчатка демонстрували свої таланти, співали, танцювали та дефілювали у національних строях. У підсумку звання «Міні-міс Україночка – 2017» отримала Діана Бенещук.

Вітаючи усіх присутніх народний депутат України Роман Мацола подякував за чудове свято та закликав батьків й вчителів розвивати таланти своїх дітей.

Автор: Катерина Прокопець