Новини
Події

В Понінці облаштували алею закоханих

Цієї неділі, в рамках третього конкурсу мікрогрантів ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли», в центрі Понінки урочисто відкрили Алею Закоханих. На відкриття завітав народний депутат України Роман Мацола, який побажав усім мешканцям об`єднаної територіальної громади світлих й романтичних почуттів. Народний депутат також подякував ініціаторам створення Алеї Закоханих за ініціативність та бажання покращити життя мешканців Понінки.       

З ідеєю облаштування скверу навпроти лікарні на конкурс мікрогрантів у квітні цього року прийшов директор Понінківського будинку культури Микола Левчинський. Креативна презентація його команди забезпечила перемогу у конкурсі і вже наступного дня в селищі розпочалися роботи. Допомагали працівники селищної ради, амбулаторії, будинку культури, місцевої пожежної охорони, папірники, приватні підприємці та просто небайдужі мешканці Понінки.

21 жовтня Алея Закоханих прийняла перших гостей. Під колоною з Купідоном свій шлюб зареєстрували Юлія та Олександр Ткачуки. Молодята також розпочали нову для селища традицію: дзвонити у символічний дзвінок на вході до алеї, який має сповіщати усьому світові про народження нової сім`ї.

На завершення народний депутат України Роман Мацола закликав усіх присутніх бути активними та ініціативними і за прикладом Миколи Левчинського змінювати своє селище. «Роботи ще так багато – тож давайте робити зміни разом!» – наголосив Роман Мацола.

 

Автор: Катерина Прокопець