Новини
Кримінал

Бійка на Дунаєвеччині: лезо ножа зупинилося у кількох міліметрах від серця

Раніше уже повідомлялося  про подію, яка сталася у Дунаєвецькому районі. Штурханина під сільським клубом ледь не закінчилася смертю 18-річного юнака. З’ясування стосунків переросло у різанину,  після котрої двоє молодих хлопців опинилися у лікарні.

Потерпілих привезла швидка допомога з діагнозом проникаюче поранення грудної клітини. Хворого одразу доправили в операційну. Удар був нанесений у ліву сторону грудної клітини. На щастя, ні легені, а головне – серце не були пошкоджені. На момент поступлення пацієнт перебував у важкому стані, – розповідає хірург Дунаєвецької райлікарні Віталій Коваль .     

Хлопця одразу відвезли до операційної. Його приятелю поталанило більше, після надання медичної допомоги госпіталізація не знадобилася.

Як з’ясувалося, того вечора мешканець села Лисці Дунаєвецького району разом з приятелем пішов на дискотеку. Біля клубу сусіднього села Велика Побійна, куди на розваги прийшли хлопці, виник конфлікт.

Я посварився і штовхнув одного місцевого, – розповідає потерпілий Богдан Богуш. – Він теж штовхнув мене. Хлопець покликав на допомогу приятеля. Той дістав ножа…

За словами Богдана, з Олександром з Великої Побійної у нього склалися неприятельські стосунки.

Саша дістав ніж і тричі штрикнув мого приятеля у праву ногу. Я хотів його захистити, тоді він ударив мене в груди. Хірург сказав, що лезо ножа зупинилося за два міліметри від серця.

Поліція порушила кримінальне провадження одразу за двома статтями кримінального кодексу: нанесення легких і важких тілесних ушкоджень. Слідство триває.

Автор: Катерина Прокопець