Новини
Спорт

Чергова розгромна поразка хмельницького «Поділля» U-19

Поєдинок 7-го туру першості України серед юнацьких команд між хмельницьким «Поділлям» U-19 та ковалівським «Колосом» U-19 відбувся днями у Хмельницькому.

Перший тайм розпочинався із не зовсім чемного запізнення з боку гостей. Саме через це господарі поля на перших хвилинах зустрічі почували себе впевненіше. Вони зуміли провести декілька вправних трюків та не один раз наблизитись до воріт суперників із черговою чіткою атакою. Але пройти через непохитну оборону киян їм так і не вдалось. Що стосується суперників, то до середини першого тайму вони вже зуміли звикнути до поля та відчути себе «на своєму місці». І тому двадцять друга хвилина поєдинку стала щасливою для киян. Гравець «Колосу» зумів забити перший гол та відкрити рахунок матчу. Ця маленька перемога гостей наче збила з ніг хмельничан! Вони почали губитися у своїх діях, робити досить дивні помилки. І зрештою це призвело до ще одного «шкіряного» у воротах подолян, якого на двадцять дев’ятій хвилині з пенальті пробив гравець «Колосу».

Другий тайм не змінив майже нічого. Хмельничани так і не змогли зібратись із силами та дати відсіч супернику. На самісінькому початку другого тайму кияни забили ще один гол, чим чітко дали зрозуміти, хто вийде переможцем. Хоч  голкіпер хмельничан не раз майстерно рятував свої ворота від атак суперників, але все ж чотирьох стрімких м’ячів зупинити йому не вдалось. На вісімдесят восьмій хвилині кияни вкотре атакували ворота хмельничан і розгромно забили четвертий гол матчу.

Отже, зустріч хмельницького «Поділля» U-19 із «Колосом» U-19 завершилась із рахунком 0:4 на користь гостей із Ковалівки.

У наступному турі хмельничани зіграють проти однолітків «АРЗ» із Білої Церкви.

ФК «Поділля» U-19 (Хмельницький) – ФК «Колос» U-19 (Ковалівка) 0:4

Голи: Федоров, 22, 29 (з пенальті), Гида, 46, Сягровський, 88

ФК «Поділля»: Шевченко, Солодкий (Кривденко, 70), Майко, Худік, Кошелак (Коваленко, 75), Лівандовський (Гулієв, 82), Миколайчук, Бондарчук (Тодавчич, 75), Мартинюк (Ярош, 60), Королюк (Вапнічний, 46), Наконечний.

Головний тренер: Олександр Ірклієнко.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко