Новини
Події

Держава виділила додаткові 5 мільйонів гривень на розвиток Хмельницького та Волочиського районів

Вже втретє за цей рік, на Хмельницький та Волочиський райони народний депутат Сергій Лабазюк домігся виділення додаткових коштів на розвиток цих територій з державного бюджету.

Так, чергова субвенція, згідно постанови Кабінету Міністрів України № 689-р вже в повному обсязі надійшла на рахунки ОТГ та районних рад 2 районів.

У Хмельницькому районі 2 мільйони гривень витратять на заміну вікон, дверей, покрівель у навчальних та дошкільних закладах, капітальний ремонт водо та електропостачання.
Що ж до 3 мільйонів, що надійшли на рахунки Волочищини, то тут кошти направили на вирішення проблем з водопостачанням, ремонти будинків культури, заміну вікон та дахів у школах та ДНЗ, закупівлю обладнання для медичних закладів.

«Цей рік дійсно став продуктивним, адже спільно із районними радами та адміністраціями , місцевим самоврядуванням у ОТГ нам вдалося вже втретє домогтися виділення з державного бюджету, додаткових коштів на розвиток наших районів. Станом на сьогодні кошти вже надійшли, і тепер головне – це вчасне освоєння на місцях», – зазначив народний депутат Сергій Лабазюк.

Нагадаємо раніше, завдяки спільній роботі цього нардепа з іншими гілками влади на місцях, на розвиток Волочиського та Хмельницького районів було виділено 15 млн. грн.

Автор: Катерина Прокопець