Новини
Кримінал

Вчора на Хмельниччині крадії викрали жіночий одяг, горіхи та гроші

Білогірський район

25 жовтня поблизу селища Ямпіль невстановлені особи з телефонної вишки, яка належить одному з мобільних операторів, викрали свідерний кабель марки довжиною 420 м.

Віньковецький район

В ніч на 25 жовтня в селі Майдан Олександрівський по вулиці Молодіжній невстановлена особа проникла до продуктового магазину, який належить 60-річній місцевій жительці, звідки викрала грошові кошти в сумі 300 гривень.

Дунаєвецький район

В місті Дунаївці по вулиці Жукова невідомий через незачинену кватирку заліз до кімнати гуртожитку, яка належить 47-річній місцевій жительці, звідки вкрав грошові кошти в сумі 25 000 гривень.

Полонський район

В ніч на 25 жовтня в місті Полонне по вулиці Ватутіна невстановлена особа проникла до будинку 23-річного місцевого жителя, звідки викрала планшет «Lenovo», саббуфер, приставку Т-2 та 35 кілограмів грецьких горіхів.

Славутський район

25 жовтня близько 13.00 години в місті Славута по провулку Робітничому невстановлена особа шляхом вільного доступу перебуваючи в ТЦ «Славута» з магазину, який належить 42-річній місцевій жительці, таємно викрала три жіночі кардигани.

Старокостянтинівський район

В ніч на 25 жовтня в місті Старокостянтинів по вулиці К. Острозького невстановлена особа шляхом пошкодження захисного ролету та замка на вхідних металопластикових дверях проникла в приміщення магазину з продажу одягу, що належить хмельничанину, звідки таємно із шухляди прилавку викрала грошові кошти в сумі 1447 гривень та із приміщення магазину викрала жіночий одяг.

Шепетівський район

В ніч на 25 жовтня в місті Шепетівка по вулиці Чкалова невстановлена особа шляхом пошкодження навісного замка проникла до підсобного приміщення 54-річного місцевого жителя, звідки здійснила крадіжку товарно-матеріальних цінностей на загальну суму близько 12 000 гривень.

м. Хмельницький

В ніч на 25 жовтня у дворі будинку по вулиці Кам‘янецькій невстановлена особа таємно шляхом підбору ключа проникла в автомобіль марки «OPEL Omega», який належить 63-річному місцевому жителю, звідки здійснила крадіжку домкрату та болгарки.

Тої ж ночі у дворі будинку по вулиці Зарічанській невстановлена особа таємно шляхом віджиму вікна водійських дверей проникла в автомобіль «Volkswagen Caddy», який належить 28-річному місцевому жителю, звідки викрала автомагнітолу, відеореєстратор, сумку з особистими документами та сувенірний ніж. Сума збитку становить 7 400 гривень.

Також у дворі будинку по провулку Панаса Мирного невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла в автомобіль «ВАЗ-21061», який належить 39-річному місцевому жителю, звідки викрала набір ключів. Сума збитку становить 1500 гривень.

Автор: Катерина Прокопець