Новини
Події

Хмельницькі поліціянти затримали рецидивіста, який тримав у страху місцеве населення

Працівники Теофіпольського району затримали 39-річного жителя села Михиринці, який викрав у свого односельця мисливську рушницю з набоями і тримав у страху місцеве населення.

Затриманий уже 4 рази притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і тільки 2 місяці тому вийшов із місць позбавлення волі.

Тиждень тому чоловік викрав у свого односельця мисливську рушницю та 50 набоїв, після чого одразу втік із села. Періодично з’являвся як не в одному, то в іншому сусідньому селі і лякав місцеве населення рушницею. Переховувався у лісах або хатах-пустках.

Не маючи що їсти, злодій проник до двох магазинів, а також обікрав сільський клуб у сусідньому Волочиському районі та відібрав мобільний телефон у жительки селища Базалія.

Увесь цей час працівники Теофіпольського відділення поліції працювали в посиленому режимі, прочісували ліси, поля, перевіряли хати-пустки, проводили подворові обходи, але злодій постійно змінював місце дислокації. Та врешті-решт проведена робота дала результат — правоохоронці влаштували засідку і затримали рецидивіста. Рушницю у нього вилучили.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.ч.1,3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Автор: Катерина Прокопець