Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» порадувало вболівальників ще однією домашньою перемогою

Поєдинок 18-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги між хмельницьким «Поділлям» та чернівецькою «Буковиною» відбувся цими вихідними у Хмельницькому та завершився впевненою перемогою господарів поля.

Перший тайм хмельничани розпочали із чітких атак, одна з яких і завершилась штрафним, а згодом і забитим до воріт суперників м’ячем. Відбулось це вже на восьмій хвилині зустрічі. Далі на полі панувала досить спокійна та врівноважена гра. До середини першого тайму рахунок тримався 1:0 на користь господарів. Проте вже на тридцять шостій хвилині хмельничани вирішили не зволікати та забивати вдруге. Тому після відточеної атаки подолян один із гравців «Поділля» зумів подвоїти рахунок своєї команди.

Другий тайм, як і перший, хмельничани розпочинали із цілеспрямованих атак та спроб знову «взяти» ворота суперника. Досить хвилюючими та сповненими непередбачуваних дій стали другі сорок п’ять хвилин зустрічі. До самісінького завершення матчу хмельничани не полишали спроб потроїти свій рахунок. Однак ні одна  з них не була  доведена до логічного завершення, через що стали приреченими на провал. І все ж на вісімдесят четвертій хвилині один із гравців хмельницького «Поділля» таки зумів забити довгоочікуваний третій гол матчу. Що стосується суперників, то цього разу вони майже не створювали цікавих та небезпечних моментів, тому голкіпер хмельничан мав змогу відпочити протягом чи не усього матчу.

Отож, зустріч хмельницького ФК «Поділля» із чернівецьким ФК «Буковина» завершилась із рахунком 3:0 на користь господарів поля.

У наступному поєдинку хмельничани зустрінуться із житомирським «Поліссям». Останній матч цього року відбудеться вже 4 листопада.

ФК «Поділля» (Хмельницький) – ФК «Буковина» (Чернівці)    3:0

Голи: Охрончук, 8, Бабак, 36, Морговський, 84

ФК «Поділля»: Дворник, Гресь, Швець, Рижук, Бельчич (Степаненко, 70), Ліповуз, Охрончук (Маховка, 86), Морговський (Шаповал, 90), Муляр (Лівандовский, 90), Макарченко (Ватав, 80), Бабак. Запасні: Шевченко.

В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

 

ФК «Буковина»: Чесановський, Карапка (Геник, 30), Найко, Шафоростов, Бойчук, Шишигін, Раулюк, Мелконян, Немтінов, Гакман, Королянчук. Запасні: Гоменюк, Нікифоряк, Раца, Жумига.

Головний тренер: Віктор Мглинець.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко