Новини
Події

Протягом вихідних на Хмельниччині важко травмовано двох пішоходів

У Хмельницькій області у суботу-неділю у дорожньо-транспортних пригодах  постраждало два пішоходи, обидва переходили дорогу у недозволеному місці. Події сталися у темну пору доби.

Так, у Кам’янець-Подільському районі 28 жовтня близько 23.30 години поблизу села Смотрич на автодорозі «Житомир —Чернівці» 31-річний мешканець села  Ходоровці, керуючи автомобілем «ВАЗ-2110», не обрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 33-річного жителя села Довжок, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні. Стан здоров’я — важкий.

Недільного вечора близько  20.00 години в селищі  Гриців Шепетівського району 49-річний житель Чернігова, керуючи пасажирським автобусом «Dodge Sprinter» на автодорозі  «Кременець — Біла Церква» не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на 37-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні і був  госпіталізований у відділення інтенсивної терапії Шепетівської центральної районної лікарні. Стан здоров`я — важкий.

Автор: Алла Самойленко