Новини
Події

Сильні вітри наробили на Хмельниччині шкоди

Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області  перед вихідними попереджала про погіршення погодних умов. Починаючи з західних областей, прогнозувалися сильні вітри і дощі   30 жовтня,  з переходом у мокрий сніг, місцями хуртовини, у західній частині можливе утворення снігового покриву, зниження температури вночі та вдень до 1-6° тепла.

Негода таки не оминула Хмельницьку область. Внаслідок поривів вітру  вночі 30 жовтня у 8 районах області знеструмлено 5 повітряних ліній 35 кВ, 30 повітряних ліній 10 кВ, 237 трансформаторних підстанцій та 51 населений пункт.

Для відновлення електропостачання задіяно 12 бригад місцевих РЕМ: 35 чол. особового складу та 13 одиниць техніки.

Такі несприятливі погодні умови осінньо-зимового періоду ускладнюють рух автотранспорту, що призводить до створення аварійних ситуацій на автодорогах.

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області закликає водіїв терміново перевести свої транспортні засоби на зимовий режим експлуатації, бути уважними та обережними, взаємоввічливими під час руху на автодорозі та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечних інтервалів та дистанцій, не перевищувати швидкість.

Також, варто відмовитися від ризикованих маневрувань, які за складних погодних умов можуть призвести до створення аварійних ситуацій.

Будьте уважні та обережні!

Джерело

Автор: Алла Самойленко