Новини
Спорт

Волочиський «Агробізнес» одержав перемогу у боротьбі із житомирським «Поліссям»

Поєдинок 18-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги між волочиським «Агробізнесом» та житомирським «Поліссям» відбувся цими вихідними у Волочиську.

Початок першого тайму був досить спокійним та без зайвої метушні. Мабуть, гравці обох команд були вимушені тримати подібний темп гри через несприятливі погодні умови: з неба увесь час падав дощ. Аж у самісінькому кінці першого тайму подоляни мали декілька чудових моментів, проте не змогли вдало їх реалізувати.

У другому таймі волочиський «Агробізнес» було просто не впізнати! З перших хвилин вони кардинально змінили темп гри, а саме пришвидшили його. Атака за атакою, момент за моментом, проте без логічного та правильного завершення. Та на п’ятдесятих хвилинах зустрічі один із гравців «Агробізнесу» таки зумів відкрити рахунок матчу! І вже за декілька хвилин він вдало та чітко оформив свій дубль, тим самим поповнивши рахунок своєї команди ще одним голом. А згодом, на сімдесят сьомій хвилині, подоляни потроїли свій рахунок! Проте суперники навіть не думали відступати. На останніх хвилинах зустрічі житомирське «Полісся» зуміло майже відігратися, відправивши два м’ячі до сітки воріт суперників.

Отож, зустріч волочиського «Агробізнесу» із житомирським «Поліссям» завершилась із рахунком 3:2 на користь господарів поля.

У наступному турі подоляни зіграють проти івано-франківського «Прикарпаття». Матчу відбудеться вже 4 листопада.

ФК «Агробізнес» (Волочиськ) – ФК «Полісся» (Житомир)      3:2

Голи:

О. Юрчак (53`), О. Юрчак (57`), Б. Семенець (77`) – С. Коломієць (81`), В. Коровіков (88`)

ФК «Агробізнес»: Чорнобай (Чиж, 85), Гагун, Полторацький, Курило, Слотюк, Думанюк, Юхимович, Юрчак, Груша (Темнюк, 73), Скакун (Сурник, 88), Семенець.

Головний тренер: Андрій Донець.

 

ФК «Полісся»: Міхєєв, Дехтяренко, Жовтюк, Охріменко, Чаус, Коломієць, Ковтун (Коровіков, 63), Малєй, Олексієнко, Дячук, Колесніков (Загідулін, 70).

Головний тренер: Едуард Хавров.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко