Новини
Події

Для мешканців Хмельниччини знижено ставки на іпотеку

З 23 жовтня подоляни мають можливість придбати житло на нових умовах. ПриватБанк суттєво понизив ставки за програмою “Житло в кредит”. Квадратні метри з вторинного ринку тепер можна придбати зі ставкою 19,9% замість 22,9% річних, квартиру у новобудові –  під 17,9%.

Умови оформлення кредиту прозорі та не передбачають прихованих комісій, у т. ч. за дострокове погашення кредиту. “Суми кредитів стартують від 100 тисяч гривень для первинного та вторинного ринку, – розповідає Надія Звинка, керівник напрямку “Споживче кредитування” Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Тому кредит можна оформити як на повну вартість нерухомості, так і на ту суму, якої не вистачає для придбання нових квадратних метрів”.

Максимальна сума кредиту для придбання житла на  первинному ринку становить 2 млн гривень, на вторинному – 1 млн грн. Сума першого внеску – 25% вартості житла, термін кредитування – до 20 років.

Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець.

Подати заявку можна, заповнивши форму privatbank.ua. Протягом 30 хвилин співробітник банку зв’яжеться з заявником, відповість на всі запитання та, за бажанням, оформить замовлення.

Повну інформацію і роз’яснення з приводу кредитування можна одержати у будь-якому відділенні ПриватБанку на Хмельниччині.

 

Автор: Алла Самойленко