Новини
Події

Рятувальникам Старосинявського району на Хмельниччині покращили умови роботи

Актуальним та вкрай вчасним, зважаючи на погодні умови, став подарунок народного депутата України Віктора Бондаря Старосинявському районному сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.
Так, 29 жовтня від імені народного депутата  голова Старосинявської організації Партії «Відродження» Валерій Антонишин передав у користування районному пожежно-рятувальному підрозділу новий твердопаливний котел КОРДІ-26  для забезпечення безперебійної роботи підрозділу. Справа в тім, що нещодавно було добудовано приміщення Головного управління і старий котел, до речі теж колись придбаний за допомогою Віктора Бондаря, виявився неефективним – великі витрати палива, мала продуктивність, великі працезатрати. Вивчивши проблему, врахувавши додаткову площу новобудови та необхідну потужність нового твердопаливного котла рятувальники звернулись за допомогою до народного депутата, яку на днях і отримали.

«Ваша благодійна допомога стала вагомим внеском у покращення оперативно-службової діяльності пожежно-рятувального підрозділу», – запевняє начальник Старосинявського РС ГУ ДСНС у Хмельницькій області, майор служби цивільного захисту В.В. Матіяш.

Автор: Алла Самойленко