Новини
Події

У Славуті розглядають можливість співпраці з системою електронних торгів арештованим майном

Сьогодні, 31 жовтня, міський голова Василь Сидор та заступник міського голови Людмила Калюжнюк зустрілися із представниками Хмельницької філії Державного підприємства «СЕТАМ» (система електронних торгів арештованим майном).

Мета зустрічі – обговорити можливість співпраці та партнерства у сфері реалізації комунального майна між OpenMarket (ДП «СЕТАМ») та Славутською міською радою на основі проведення та організації електронних торгів об’єктів рухомого та нерухомого майна.

Така співпраця дозволить реалізовувати активи органів місцевого самоврядування через єдину та прозору систему із максимальним доступом покупців, що гарантує високі ціни продажів.

До слова, ДП «СЕТАМ» розпочало роботу в серпні 2015 року, створивши дієву організаційну структуру всього за декілька місяців. «CETAM», як система електронних торгів арештованим майном, працювала в експериментальному режимі з 1 травня 2014 року в Києві, Київській, Львівській та Вінницькій областях. Пізніше цей експеримент розширили на й на інші області, а зараз вона працює на всій території України.

«OpenMarket» – це державний електронний майданчик, що є гарантією проведення максимально чесних торгів. А кількість користувачів є вражаючою порівняно з іншими майданчиками.

Інформація прес-служби Славутського МВК

Автор: Алла Самойленко