Новини
Кримінал

Хмельницькі крадії полюбили обкрадати авто хмельничан

В період часу з 30 по 31 жовтня у місті Хмельницькому сталось багато крадіжок.

В ніч на 31 жовтня по вулиці Довженка невстановлена особа пошкодила замок в автомобілі «ВАЗ 2107» 22-річного місцевого жителя, який був припаркований у дворі, та викрала барсетку з особистими документами.

Тої ж ночі по вулиці Майборського невідомий шляхом пошкодження замка у водійських дверях в автомобілі «Daewoo Nubira», який належить 55-річному місцевому жителю, скоїла крадіжку двох мобільних телефонів.

Також по вулиці Горбанчука невстановлена особа шляхом пошкодження замка багажника в автомобілі «ВАЗ-21099», що належить 27-річному місцевому жителю, скоїла крадіжку набору ключів та префератора.

В період часу з 20.00 години 30 жовтня по 09.00 годину 31 жовтня у дворі будинку по вулиці Ціолковського невідома особа розбила скло у автомобілі «Опель», який належить 31-річній місцевій жительці, звідки викрала відеореєстратор. Сума збитку становить 3000 гривень.

Також в ніч на 31 жовтня у дворі будинку по вулиці Горбанчука невстановлена особа шляхом пошкодження замка із салону автомобіля «Лада 2114», який належить 25-річному місцевому жителю, викрала музичні колонки та акустичну полицю.

Тої ж ночі у дворі будинку по вулиці Чорновола невідомий шляхом пошкодження замка із салону автомобіля «Рено», який належить 46-річному місцевому жителю, таємно викрав відеореєстратор. Сума збитку становить 1000 гривень.

В ніч на 31 жотвня по вулиці Залізняка невстановлена особа шляхом підбору ключа до вхідних дверей проникла у квартиру, яка належить 28-річному місцевому жителю, звідки викрала грошові кошти в сумі 1600 гривень та золоті вироби.

Також біля будинку по вулиці Зарічанській невстановлена особа шляхом пошкодження замка дверей вантажного відділення автомобіля «Рено Трафік», який належить 46-річному місцевому жителю, звідки викрала 2 перфоратори, паяльник та набір інструментів.

В період часу з 15 по 31 жовтня по вулиці Кам’янецькій невстановлена особа шляхом демонтажу даху проникла в гараж, що належить 33-річному місцевому жителю, звідки викрала два велосипеда іноземного виробництва.

Автор: Катерина Прокопець