Новини
Події

Хмельницький міський бюджет поповниться майже на 1 мільйон гривень

Як ми раніше повідомляли, сьогодні у торговому залі товарної біржі «Подільська», що на вулиці Героїв Майдану, 10, відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок у місті Хмельницькому. На торги було виставлено право оренди 5 земельних ділянок.

За результатами земельного аукціону право оренди на 2 земельні ділянки, що призначені під будівництво багатоповерхового житлового будинку та об’єкту комерційного призначення, продано за 487 тис. грн. Враховуючи те, що переможці торгів зобов’язані сплатити до бюджету подвійну вартість лотів (платіж за право оренди та платіж за перший рік оренди), невдовзі міська скарбниця може поповнитись додатковими 974 тис. грн.

Право оренди земельної ділянки, розташованої за адресою: вулиці Красовського, 24/4, під будівництво багатоповерхового житлового будинку продано за 310 тис. грн в рік (стартова ціна — 26,7 тис.грн.).

Право оренди земельної ділянки, що на вулиці Чорновола, 129/1, під будівництво об’єкту комерційного призначення продано за 177 тис. грн в рік (стартова ціна — 136,6 тис грн).

Автор: Катерина Прокопець