Новини
Дозвілля

З нагоди професійного свята Кам’янець-Подільську інженерну службу нагородили за професійність військ

Професійне свято відзначають сьогодні, 3 листопада, представники інженерних військ України. З нагоди цієї дати в календарі історії, в районному центрі культури і мистецтв “Розмай” відбулися урочистості за участю військовослужбовців не лише Кам’янця, а й інших міст,  міського голови Михайла Сімашкевича та представників громадськості.

Десятки нагород, відзнак, грамот та подяк Міністерства оборони України, Збройних сил України, Президента України, інших вищих державних відомств  представникам інженерних військ вручив безпосередньо начальник інженерних військ Збройних Сил України, генерал-майор Юрій Лукашик.
Він відзначив професійність цих військ та масштаби завдань, які були виконані за час ведення антитерористичної операції на сході та загалом за час існування інженерних військ України.
Привітав військовослужбовців зі святом міський голова Михайло Сімашкевич, побажавши якнайшвидшого миру, а родинам військових –  сліз лише від радості. Кращим із кращих очільник міста вручив відзнаки та пам’ятні подарунки.  Також зі словами вітань звернувся народний депутат України Володимир Мельниченко, вручивши цінні нагороди.
Згадали учасники зібрання і тих Героїв інженерних військ, які віддали своє життя за Україну.

Автор: Катерина Прокопець