Новини
Кримінал

За минулу добу в обласному центрі зареєстровано 4 випадка кишенькових крадіжок

За минулу добу в обласному центрі зареєстровано 4 випадка кишенькових крадіжок в громадському транспорті.

Так, 02 листопада о 10.30 год. по вулиці Волочиська, невстановлена особа шляхом вільного доступу під час проїзду в маршрутному таксі №50, шляхом вільного доступу з кишені куртки викрав мобільний телефон марки “Xiaomi”, що належить 52-річній місцевій жительці.

Близько 16.00 години по вулиці Кам‘янецькій під час проїзду в маршрутному таксі від зупинки громадського транспорту “Філармонія” до зупинки громадського транспорту “Дитяча лікарня” невстановлена особа таємно шляхом вільного з незачиненої кишені куртки здійснила крадіжку мобільного телефону марки “Blackview”, що належить 43 – річній жительці села Ясинівка, Ярмолинецького району. 

Надалі о 17.20 годині по вулиці Кам‘янецькій під час проїзду в маршрутному тролейбусі №7-а від зупинки громадського транспорту “Філармонія” до зупинки громадського транспорту “Дитяча лікарня” невстановлена особа таємно шляхом вільного з незачиненої сумочки здійснила крадіжку гаманця, в якому знаходилися грошові кошти в сумі 300 гривень, та банківська картки банку”Приват Банк”, та “Ощадбанк”, що належить 32-річній, місцевій жительці.

Та о 22.30 год. на зупинці “Меморіал Слави” по Пр. Миру, невстановлена особа таємно шляхом вільного доступу з кармана сумки викрала мобільний телефон “Huawei ” та гаманець з грошима в сумі 3000 гривень, які належать 39-річному місцевому жителю. Сума завданого збитку встановлюється.
Шановні жителі та гості міста, будьте уважні і обережні. 

Пам’ятайте, що кишенькові крадіжки в маршрутному таксі найпоширеніші, із за власної необережності втрачаєте цінні речі та кошти. 

Поліція радить:

Досвідчений злодій може на око визначити кількість грошей в гаманці, тому плату за проїзд доцільно приготувати заздалегідь, а не на зупинці або в тролейбусі. Взагалі великі суми краще носити не в гаманці, а окремо, бажано у внутрішніх кишенях сумки або одягу.

Сумку слід тримати міцно притиснутою до себе під пахвою або спереду, щоб вона постійно була у вас на очах. Мобільний телефон не носіть в кишенях верхнього одягу. У громадському транспорті стежти, щоб до вас ніхто не притулявся, не тримайте довго сумку відкритою. 

 

Автор: Катерина Прокопець