Новини
Кримінал

На Хмельниччині обікрали церкву, вкрали цемент та продукти харчування

В період з 28 жовтня по 3 листопада в селі Погорільці Білогірського району по вулиці Шевченка невстановлена особа розбила вікно вхідних дверей та проникла в будинок 45-річної місцевої жительки, звідки викрала зварювальний апарат, бензопилу та грошові кошти в сумі 10 000 гривень.

В період з 1 по 3 листопада в селі Тростянець Городоцького району по вулиці Мазепи невстановлена особа шляхом демонтажу віконного скла проникла в будинок 43-річного жителя міста Городок, звідки викрала продукти харчування, газовий балон та садовий інвентар.

В період з 1 листопада по 10.00 годину 3 листопада в селі Черепівка Хмельницького району по вулиці Трублаїні невідомий шляхом зриву навісного замка проникла в церкву Святого Іоанна Богослова, де зі скриньки для пожертв викрала кошти в сумі близько 3000 гривень.

м. Хмельницький

3 листопада близько 10.40 години по вулиці Героїв Майдану у дворі будинку невстановлена особа шляхом сканування сигналізації автомобіля «Тойота Кемрі», який належить 40-річному місцевому жителю, викрала із салону автомобіля дві барсетки, у яких знаходились грошові кошти в розмірі 2550 доларів США, 450 євро, 2000 гривень та особисті документи.

Також в період з 10.00 години 31 жовтня по 12.00 годину 3 листопада на території гаражного кооперативу «Ветеран-2» невстановлена особа шляхом підбору ключа, проникла в гаражне приміщення, що належить 59-річному місцевому жителю, звідки  викрала два автомобільних колеса, електрокабель, електродриль та болгарку.

В період з червня по 08.45 годину 3 листопада по вулиці Петра Болбочана у дворі будинку невстановлена особа, шляхом підбору ключа проникла в гаражне приміщення 56-річного місцевого жителя, звідки викрала мішок цементу та 13 літрів бензину.

3 листопада близько 11.30 години по Старокостянтинівському шосе біля ТЦ «Сільпо» невстановлена особа шляхом вільного доступу через незачинені двері проникла в салон автомобіля «Рено», звідки шляхом вільного доступу викрала мобільний телефон та кошти в сумі 100 гривень, які належать 47-річному жителю міста Вінниця.

В ніч на 3 листопада по вулиці П. Мирного в дворі будинку невстановлена особа, шляхом віджиму водійських дверей автомобіля «ВАЗ 21054», який належить 39-річному місцевому жителю, викрала акумуляторну батарею та набір інструментів.

3 листопада в період з 09.48 по 12.10 години по проспекту Миру невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла у квартиру, яка належить 36-річному місцевому жителю, звідки викрала три золоті обручки, пару сережок та каблучку з дорогоцінним камінням.

В ніч на 3 листопада в Шепетівці по вулиці Горького невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла в магазин, що належить 48-річному місцевому жителю, звідки викрала продукти харчування на суму близько 1000 гривень та грошові кошти в розмірі 700 гривень.

В період з 12.30 години 18 жовтня по 13:00 годину 3 листопада в місті Нетішин по вулиці Набережній невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла до квартири, що належить 59-річній місцевій жительці, звідки викрала 10 000 гривень.

Автор: Катерина Прокопець