Новини
Події

Патрульні викрили п’яного водія, який мав при собі наркотики

2 листопада близько 2-ї години ночі, на Проспекті Миру, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ 2106 за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування із кермувальником автомобіля патрульні помітили у 29-річного мешканця Хмельницької області ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти тест на стан сп’яніння.

Проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився у встановленому законом порядку в присутності двох свідків та поводив себе доволі підозріло.

Патрульні запідозрили, що у водія та у пасажирів можуть бути при собі речі, що заборонені у обігу та прийняли рішення провести їм поверхневу перевірку. Під час якої виявили у водія та одного із пасажирів паперові згортки із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору невідомого походження та пристрої для куріння наркотичних речовин. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить походження невідомої речовини та причетність чоловіка до правопорушення.

За керування автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння патрульні притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Автор: Катерина Прокопець