Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» зіграло внічию в останньому матчі цього року

Поєдинок 19-го туру чемпіонату України серед команд  Другої ліги між хмельницьким «Поділлям» та житомирським «Поліссям» відбувся цими вихідними на рідному для суперників полі.

Перший тайм матчу видався досить важким та виснажливим для гравців обох команд. Сталось це через не зовсім професійне футбольне поле. Було майже неможливо набрати необхідну швидкість та зосередитись на чітких, спланованих атаках. Проте хмельничани зуміли декілька разів «полякати» суперників боротьбою коло їх воріт. Житомиряни, натомість, тримали оборону, як могли,  і саме через це вкрай рідко використовували можливості для атак. Так пройшов увесь перший тайм: без жодного результату для однієї із команд.

У другому таймі атакувати та завойовувати ворота суперників почало вже житомирське «Полісся». Хмельницьке «Поділля», натомість, лиш відбивалось від ударів та можливих голів. Однак жодна атака так і не була доведена до логічного завершення. А наприкінці другого тайму подоляни таки вирішили піти у наступ та здобути перемогу у виїзному матчі. Але й господарі поля навіть не думали «складати зброї» і продовжували свої атаки. На останніх хвилинах хмельничани вже майже виконали свою місію! Проте – майже… М’яч пролетів повз ворота.

Отож, в останньому офіційному матчі цього року хмельницьке «Поділля» мирно розійшлось із житомирським «Поліссям» після тривалої та запеклої боротьби.

Наступним для хмельничан стане матч, який відбудеться вже 31 березня наступного року. Зіграють подоляни із «Прикарпаттям».

ФК «Полісся» – ФК «Поділля»     0:0

 

ФК «Полісся»: Школьний, Дехтяренко, Жовтюк (Жовтюк, 46), Охріменко (Коровіков, 62), Чаус, Коломієць, Зайнчковський (Ковтун, 88), Олексієнко, Малєй, Дячук, Колєсніков (Куделькін, 79). Запасні: Міхєєв, Шевчук, Михайленко. Головний тренер: Едуард Хавров.

ФК «Поділля»: Дворник, Гресь, Швець, Рижук, Степаненко (Бельчич, 90+3), Ватав, Охрончук, Морговський (Джурко, 69), Муляр (Маховка, 62), Макарченко (Шаповал. 90+4), Бабак. Запасні: Шевченко, Абзалов, Лівандовський.

В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко