Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому горів «СВ-клуб»

4 листопада о 15:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення на горищі оздоровчо-розважального комплексу «СВ-клуб», що у Хмельницькому на вулиці Соборна, 1А.

За підвищеним номером виклику на місце події негайно було направлено п’ять відділень рятувальників 1 державного пожежно-рятувального загону на пожежно-рятувальній та спеціальній техніці.

По прибуттю на місце виклику встановлено, що загорання виникло в горищному приміщенні оздоровчо-розважального комплексу на площі 5 кв.м., що супроводжувалося сильним задимленням.

Рятувальники в складі ланки газодимозахисної служби автодрабиною потрапили всередину горищного приміщення та за допомогою первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) оперативно ліквідували загорання.

Завдяки вчасному виявленню пожежі, залученню спецтехніки та оперативним і злагодженим діям рятувальників за лічені хвилини вдалося локалізувати та  о 15:53 повністю ліквідувати загорання на ранній стадії та не допустити поширення вогню приміщеннями шестиповерхової будівлі комплексу з масовим перебуванням людей.

Ймовірна причина пожежі –  коротке замкнення електромережі.

Нещасних випадків на пожежі не було.

Автор: Катерина Прокопець