Новини
Кримінал

Гарбузове насіння, тосол та гроші: що вкрали вчора у хмельничан?

В період часу з 08.00 по 11.40 годину 6 листопада в селі Кремінна Городоцького району по вулиці Гагаріна невстановлена особа проникла до житлового будинку, який належить 80-річній місцевій жительці, звідки викрала грошові кошти в сумі 2 000 доларів США.

В ніч на 6 листопада в селищі Вовковинці Деражнянського району по вулиці Б. Хмельницького невідомий проник в гараж 47-річної місцевої жительки, звідки викрав три кілограми насіння гарбуза, зварювальний апарат та шуруповерт.

В період часу з 13.00 години 2 листопада по 12.30 годину 6 листопада у Кам’янець-Подільському по Голосківському шосе на території гаражного кооперативу невідома особа проникла в гараж, який належить 65-річному місцевому жителю, звідки викрала електродвигун, два газових балони та два вентилятори. Сума збитку становить 2000 гривень.

6 листопада близько 04.00 години у місті Полонному по вулиці Л. Українки на ринковій площі невстановлена особа шляхом розбиття скла проникла до магазину, що належить 44-річній місцевій жительці, звідки із касових апаратів викрала грошові кошти.

В період часу з 31 жовтня по 6 листопада у Шепетівці по вулиці Червоноармійській невстановлена особа шляхом пошкодження вікна проникла в будинок 54-річної місцевої жительки, звідки викрала комп’ютер, музичний центр, ДВД-програвач, ТВ-тюнер, мікрохвильову піч, кавоварку, праску та ювелірні вироби.

м. Хмельницький

В ніч на 6 листопада по вулиці Проскурівського Підпілля невстановлена особа шляхом пошкодження скла проникла до автомобіля «Фольксваген Пасат», який належить 31-річному місцевому жителю, звідки викрала автомобільну шину «Kleber». Завданий збиток становить 2 000 гривень.

В період часу з 18.00 години 29 жовтня до 08.00 години 4 листопада у дворі будинку по вулиці Зарічанській невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла до автомобіля «ВАЗ-2105», який належить 38-річній місцевій жительці, звідки викрала набір ключів, домкрат та каністру об’ємом 10 літрів з тосолом.

Автор: Катерина Прокопець