Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому розглядають справу відносно ТОВ «ШЕПЕТІВКА ЕНЕРГОІНВЕСТ»

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно ТОВ «ШЕПЕТІВКА ЕНЕРГОІНВЕСТ» за ознаками зловживання монопольним (домінуючим) становищем.

3 листопада 2017 року відбулося засідання комісії з питань технологічно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації від, викликане загрозою виникнення надзвичайної ситуації у зв’язку зі зривом опалювального сезону в місті Шепетівка.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради від 19.10.2017 року №265 “Про початок опалювального сезону 2017/2018 року міста Шепетівка” ТОВ “Шепетівка Енергоінвест” було зобов’язане розпочати опалювальний сезон 2017/2018 з 23 жовтня 2017 року. Проте, станом на момент засідання опалення в помешканнях жителів  міста Шепетівка включено не було.

Дії ТОВ “Шепетівка Енергоінвест”, які полягають у ненаданні послуг з централізованого опалення споживачам м. Шепетівка, порушує вимоги Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. №630, і містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Збір доказів у справі триває.

Автор: Катерина Прокопець