Новини
Спорт

Стадіон «Поділля» готують до зими

Упродовж спортивного сезону 2017 року на зеленому газоні спортивного комплексу «Поділля» проводилась велика кількість різноманітних ігор та подій: виступи аматорської та професійної футбольних команд Хмельницького, змагання футбольної дитячо-юнацької ліги Хмельницької області, ігри ветеранів та успішні виступи регбійного клубу «Поділля».

Весь цей період працівниками стадіону проводилась кропітка щоденна робота з утримання газону у належному стані. Косили траву, вирівнювали пошкоджені ділянки, замінювали воротарські майданчики, дернували та підсипали спецсумішами насіння трав, добавляли мінеральні добрива, боролись із бур’янами та шкідниками.

Після завершення всіх спортивних баталій газон готують до зимівлі: підсипано пошкоджені ділянки, проведено укатку для вирівнювання поверхні та засипано просіяним піском для покращення аерації грунту й забезпечення можливості «дихати» корінню трави у зимовий період під сніговим покровом.

З настанням весни головна спортивна арена міста знову буде радувати спортсменів і вболівальників своїм сучасним та охайним виглядом.

Автор: Катерина Прокопець