Новини
Події

У Дунаєвецькому районі продовжують робити дороги

Після бойового хрещення в селі Миньківці Дунаєвецького району, де ремонтувалася вулиця І.Франка, новопридбаний грейдер «Shantui» продовжив працювати на благо громади. Так, минулого тижня, грейдер розпочав працювати на проблемній ділянці вулиці Кремінна, у селі Кривчик.

На відрізку дороги довжиною у близько 1,5 км, від психоневрологічного інтернату до місцевого кладовища, уже завезено близько 600 тонн щебеню. Проте скільки ще буде потрібно матеріалів, щоб зробити ґрунтову дорогу комфортною та зручною для користування – покаже час, адже робота ще в розпалі.

– Ми розчистили та розширили дорогу, а тепер її підсипаємо та розрівнюємо, – розповідає директор комунального підприємства Дунаєвецької міської ради «Благоустрій Дунаєвеччини» Валерій Поплавський. – Шар щебеневого покриття мусить бути не менше 10-12 см. Окрім того, ми зробили відвід води, тож тепер ніякі дощі чи ґрунтові води не зможуть звести нашу роботу нанівець.

Досвідчений водій великогабаритної спецтехніки Олександр Смутко, планує завершити ремонтні роботи до кінця цього тижня, проте цілком можливо, що техніка ще затримається у Кривчику. Як стало відомо, нагальної потреби в «латанні» потребують і вулиці Набережна та Березнева, де близько п’ятдесяти селяни часто-густо стають заручниками кількох величезних калюж. Як пообіцяв Валерій Поплавський, найближчим часом цю проблему також вирішать.

Автор: Катерина Прокопець