Новини
Спорт

Експерти: матч між хмельницькими «соколятами» і херсонським «Продексім» буде цікавим

Як ми уже повідомляли, завтра, 11 листопада в Хмельницькому відбудеться гра між СК «Сокіл» – МФК «Продексім». Матч пройде в рамках 9-го туру Екстра-ліги українського футзалу. Хто здобуде перемогу в грі, читаємо в прогнозі експерта з футзалу.

Свою думку кандидат в національну збірну України з футзалу Марія Поліщук озвучила в рамках конкурсу компанії SELECT.

Майбутній матч між СК «Сокіл» і МФК «Продексім» буде цікавим, вважають футзальні експерти. Причина – обидві команди є лідерами турнірної таблиці.

За словами Марії, в цій грі «мірошники» захочуть довести молодій команді «Сокіл», що вони чемпіони, але при цьому ставить на перемогу останніх з результатом 3: 2.

Додамо, що перед кожним туром Екстра-ліги SELECT публікує відео прогноз від експерта, який повинен допомогти вболівальникам з власними прогнозами. У повідомленні компанії говориться: «Переможця туру чекає подарунок у вигляді футболки SELECT, а учасника конкурсу, який вгадає найбільше результатів за весь сезон, очікує сертифікат на 5000 гривень на покупки в інтернет-магазині v9.ua».

Більш детальні умови конкурсу з посиланням на Facebook сторінці.

А для вболівальників нагадуємо, що початок матчу СК «Сокіл» – МФК «Продексім» о 12:00. Про прямій трансляції гри прес-служба МФК Продексім повідомить додатково.

Автор: Катерина Прокопець