Новини
Події

На Хмельниччині копи разом із дітьми посадили молодий гай

У селі Дашківці Віньковецького району працівники місцевого відділку поліції разом із вихованцями дитсадка висадили близько 100 дерев, серед яких липи, берези, дуби тощо.

Ще зовсім недавно дітки із села Дашківці не мали власного садочка і батьки були змушені возити їх до сусіднього Осламова. А нещодавно, на початку жовтня, після тривалої реконструкції у селі нарешті відкрили сучасний дитячий садочок на 40 місць.

Оскільки територія дошкільного навчального закладу ще не зовсім обжита, виникла ідея висадити молодий гай, який ріс би разом із дітками. Дізнавшись про таку ініціативу, начальник Віньковецького відділення поліції Андрій Дуранков запропонував керівництву садочка допомогу.

І сьогодні діти разом з вихователями та поліцейськими висадили на прилеглій території молодий гай більш ніж на 100 дерев. Після цього дітки з радістю поспілкувалися з поліцейськими, посиділи в службовому автомобілі і запросили правоохоронців навідуватися до них частіше. Тож відтепер садочок у Дашківцях — під опікою працівників Віньковецького відділення поліції.

Автор: Катерина Прокопець