Новини
Кримінал

Спортивний одяг, 40 гривень та автомагнітолу: що крадуть хмельницькі злодії?

10 листопада у Кам’янець-Подільському по вулиці Князів Коріатовичів невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в квартиру 49-річної місцевої жительки, звідки викрала 3700 гривень, 100 доларів США, дві золотих каблучки, золоту чоловічу обручку та золотий ланцюжок.

В період з 10:00 години 11 жовтня до 10:00 години 6 листопада в селі Дружне Красилівського району невстановлена особа, шляхом вільного доступу, через незачинені двері проникла в будинок 38-річної місцевої жительки, звідки викрала 800 доларів США та 700 євро.

В ніч на 10 листопада по провулку 1-му Лісовому у Старокостянтинові  невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в автомобіль «Фольксваген Т-4», якить 54-річному місцевому жителю, звідки викрала автомагнітолу, спортивний одяг та 40 гривень.

Тієї ж ночі в тому ж провулку невідома особа так само шляхом підбору ключа, проникла до автомобіля «Івеко», який належить 43-річному місцевому жителю, звідки викрала відеореєстратор та рюкзак з особистими речами.

В період з 19:00 години 9 листопада до 13:30 години 10 листопада  у Хмельницькому по вулиці Гонти невстановлена особа проникла до нежитлового будинку 34-річної місцевої жительки, звідки викрала металопластикове вікно, алюмінієвий бідон та 2 металопластикових дверей.

Того ж дня у Хмельницькому  по вулиці Озерній невстановлена особа проникла в офісне приміщення, звідки викрала комп’ютер «Dell» та два туристичні ножі, що належать 43-річній місцевій жительці.

Автор: Катерина Прокопець