Новини
Події

Для Суспільного мовлення на Хмельниччині шукають менеджера і продюсера

Суспільне мовлення оголосило конкурс на менеджерів і продюсерів філій Національної суспільної телерадіокомпанії України.  

Відповідне рішення було прийняте правлінням НСТУ під час чергового засідання 6 листопада. Про це повідомила прес-служба телекомпанії.  На НСТУ розповідають, що менеджерів і продюсерів філій Суспільного обиратимуть на відкритому конкурсі.

Попередній документарний відбір претендентів на посаду менеджера філії здійснюватиме департамент управління персоналом Національної суспільної телерадіокомпанії України, а на посаду продюсера – департамент управління персоналом спільно з представниками ради генпродюсерів НСТУ.

Конкурсний відбір триватиме до 21 листопада 2017 року.

Документи можна надсилати за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42. Скановані копії – на електронні адреси: globaml@ntu.ua та anton612@ntu.ua.

Після співбесіди з конкурсною комісією відберуть 22 менеджери та 23 продюсери для філій. Свого менеджера і продюсера матиме і  «Хмельницька регіональна дирекція «ПОДІЛЛЯ- ЦЕНТР». 

Із ними підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років.

Заробітна плата у менеджерів і продюсерів передбачається : 17 472 (мінімальний оклад), 26 880 (розрахунковий оклад), 32 525 (максимальний оклад).

На інтернет-сторінці Суспільного опубліковано повний текст Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

Фото stv.detector.media

Автор: Алла Самойленко