Новини
Події

Кам’янець-Подільський знає своїх цьогорічних кращих студентів

14 листопада відбулось засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу «Кращий студент м. Кам’янця-Подільського».

Конкурсній комісії в складі депутата міської ради Василя Кобильника, директора департаменту гуманітарної політики Альони Куземи, заступника завідувача відділу молоді та спорту Лілії Шкири, голови ГО «Творче об’єднання художників та письменників міста «Кам’яний острів»» Тетяни Сметанюк, завідувача відділу молоді та спорту Степана Павловського, члена громадської організації «Чисті схили» Олексія Крилова та директора дитячої музичної ім. Ф. Ганіцького Анни Касапчук на розгляд було представлено 26 заявок.
Комісія визначала переможців у 5-ти номінаціях.
У номінації «Спортсмен» серед 6-ти претендентів перемогу здобула студентка факультету фізичної культури  К-ПНУ ім. І. Огієнка Яна Ремарович.

У номінації «Митець» серед 6-ти претендентів – студентка відділення архітектурного проектування та будівельного дизайну коледжу будівництва, архітектури та дизайну Яна Гурник.

У номінації «Науковець» також серед 6-ти претендентів – студентка факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології К-ПНУ ім. І. Огієнка Тетяна Єремеєк.

У номінації «Громадський діяч» серед 5-ти претендентів – студент медичного училища Олександр Ружицький.

У номінації «Волонтер» серед 3-х претендентів – студент коледжу ПДАТУ Ростислав Ковальський.

Джерело

Автор: Алла Самойленко