Новини
Культура

Остап Дроздов презентуватиме у Шепетівці ро­ман «№ 2»

У су­бо­ту, 18 лис­то­па­да, в Ше­пе­тів­ку при­їде Ос­тап Дроз­дов — ук­ра­їнсь­кий пись­мен­ник, жур­на­ліст, ве­ду­чий хард-ток-шоу «DROZDOV» та по­лі­тич­но­го ток-шоу «Пря­мим тек­стом» на ук­ра­їнсь­ко­му те­ле­ка­на­лі ZIK. Ав­тор ро­ма­нів «№ 1. Ро­ман-ви­бух» та «№ 2».

Під час пре­зен­та­ції дру­гої кни­ги Ос­та­па Дроз­до­ва «№ 2», що від­бу­ла­ся 15 ве­рес­ня в рам­ках Фо­ру­му ви­дав­ців, яб­лу­ку не бу­ло де впас­ти. Пос­лу­ха­ти його прий­шли лю­ди ду­же різ­но­го ві­ку.

В ано­та­ції до кни­ги йдеть­ся про те, що, «най­го­лов­ні­шим, цен­траль­ним пер­со­на­жем ро­ма­ну є Кра­їна як та­ка. Не У, а прос­то Кра­їна, яка то мо­ти­вує, то дра­тує, то за­ча­ро­вує, то обу­рює, то ощас­ливлює, то виш­товхує. І що би не пе­ре­жи­ва­ли пер­со­на­жі ро­ма­ну в при­ват­но­му жит­ті, усе од­но во­ни гос­тро від­чу­ва­ють кри­жа­ний по­дих Кра­їни, від якої ні­ку­ди не ді­ти­ся і яку ти му­сиш по­лю­би­ти на­віть усу­пе­реч…».

25 лип­ня 2017 ро­ку Дроз­дов виг­нав гос­тя сво­єї прог­ра­ми «Пря­мим тек­стом» Юрія Ро­ма­нен­ка, го­лов­но­го ре­дак­то­ра ін­тернет-ви­дан­ня «Хви­ля», за від­мо­ву го­во­ри­ти ук­ра­їнсь­кою у ефі­рі. Зго­дом ве­ду­чий по­яс­нив свої дії у ес­се про за­хист ук­ра­їнсь­кої мо­ви.

Презентація відбудеться у суботу,  18 листопада, у  Міській бібліотеці для дітей та юнацтва. Початок  о 15.00

Джерело 

Автор: Алла Самойленко