Новини
Події

Водія маршрутки у Хмельницькому покарали завдяки відео з соцмережі

Третього листопада у одній із груп соціальної мережі  з’явилось відео факту порушення правил дорожнього руху маршрутним транспортним засобом № 49. Водій маршрутного таксі проїхав перехрестя вулиць Чорновола та Трудова на заборонний сигнал світлофора.
Отримавши відео-доказ факту порушення, відділ безпеки дорожнього руху розшукав водія даного маршрутного таксі та 9 листопада притягнув його до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 122 КУпАП.
До  водія інспектори застосували стягнення у вигляді штрафу у сумі 425 гривень. Кермувальником  маршрутного транспортного засобу “Volkswagen” виявився 34-річний місцевий мешканець. Водій після спілкування з патрульними та ознайомлення з відео-доказом визнав свою провину та вибачився перед громадянами, пообіцявши більше не порушувати правила дорожнього руху.
Подібні випадки, коли водії маршрутних транспортних засобів порушують правила дорожнього руху, стаються доволі часто, тому поліцейські висловлюють прохання до усіх свідомих громадян фіксувати на відео факт правопорушення та викликати патрульних для притягнення винуватців до відповідальності, повідомляється на сторінці патрульної поліції Хмельницького у соцмережі.
Патрульна поліція звертається до усіх водіїв, що надають послуги з пасажирських перевезень, з проханням бути відповідальними та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, адже від цього залежить життя та здоров’я мешканців нашого міста.

Автор: Алла Самойленко