Новини
Кримінал

Жінку з Хмельниччини підозрюють у звідництві і не тільки

Жінці доведеться відповідати за трьома статтями Кримінального кодексу України. Їй може загрожувати до 8 років позбавлення волі, повідомляють у поліції Хмельниччини.

18 серпня цього року слідчими слідчого управління у співпраці із співробітниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції за процесуального керівництва прокуратури було викрито та задокументовано злочинну діяльність підозрюваної.

Правоохоронці встановили, що жителька Хмельницького району протягом тривалого часу займалася сутенерством: знаходила жінок, які перебувають в уразливому стані, і втягувала їх в зайняття проституцією. Одну з них вона навіть продала для сексуальної експлуатації в інший регіон, за що отримала 10 тисяч гривень.

Наразі зловмисниця перебуває під домашнім арештом. До Хмельницького міськрайонного суду вже спрямовано кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією», ч. 2 ст. 302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» та ч. 1 ст. 149 «Торгівля людьми». Жінці може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Автор: Алла Самойленко