Новини
Події

Військові з Деражнянського району матимуть в АТО прапор своєї малої батьківщини

На прохання волонтерів у Деражнянському районі на Хмельниччині виготовили символи району – прапори.
Допомогло у цьому  одне із найбільших підприємств легкої промисловості КЮЗО ТМ «”Valimark-biz”», виробничі потужності якого розташовані у с. Підлісному Деражнянського району. Слід зазначити, що за час проведення військових дій на Сході країни підприємство одне із перших надавало і продовжує надавати матеріальну допомогу військовим. Зокрема, на замовлення волонтерів відшивали необхідний одяг та мундир для захисників.
Керівник підприємства Валентин Мартинюк  одразу погодився допомогти у виготовленні прапорів району, які будуть частинкою рідної землі на далекому Сході для  земляків з Деражнянщини. В подальшому вони стануть історією і будуть експонатами у музеях країни. Така важлива і почесна робота була виконана в найкоротші терміни. Поспішали, аби встигнути передати прапори волонтерами, які вкотре планують поїзду в зону АТО.
За словами волонтера Маріани Сенчук, “у військових за чотири роки війни були різні прапори: нашої держави України, міської ради, волонтерський прапор, а от хлопці завжди просили прапор району, адже переважно вони є вихідцями з сіл і хотіли,  аби про наш район знала уся країна, аби військові бліндажі прикрашали і наші символи. Тому слід завжди пам’ятати, що наша сила – в єдності. Дякуємо усім волонтерам та меценатам, котрі відгукуються на прохання у реалізації спільного бажання допомогти та підтримати наших військових”.

Джерело

Автор: Алла Самойленко