Новини
Події

Догралися: у Полонному викрили два незаконних гральних заклади

Правоохоронними органами Хмельницької області продовжується робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів на території області.
Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).
В межах вказаного провадження, у взаємодії та координації працівників прокуратури, слідчого відділення Полонського відділення поліції Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області та Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, 16 листопада 2017 року, у місті Полонне викрито діяльність двох гральних закладів.
У ході санкціонованих обшуків, проведених у приміщеннях, де незаконно організовано гральний бізнес, виявлено та вилучено 16 одиниць комп’ютерної техніки із спеціально встановленими програмами віртуального казино.
На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи до встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Автор: Алла Самойленко