Новини
Кримінал

На Хмельниччині крадії викрали 10 упаковок соку, копчену ковбасу та елітні алкогольні напої

19 листопада близько 18.00 години в лісі поблизу Кам’янецького лісництва невстановлена особа, застосувавши насильство, відкрито заволоділа в 32-річного жителя міста Шепетівка мобільним телефон «Самсунг» та 3500 гривень.

Того ж дня у Хмельницькому по вулиці Північній двоє невстановлених осіб, з застосуванням фізичного насильства, відкрито заволоділи в 42-річного місцевого жителя двома мобільними телефонами та 150 гривнями.

 

 

В період з 13 до 19 листопада в селищі Понінка Полонського району по вулиці Горького невстановлена особа, шляхом пошкодженням замка, проникла до будинку 56-річної місцевої жительки, звідки викрали телевізор.

В ніч на 19 листопада в місті Старокостянтинів по вулиці Замковій невстановлена особа, шляхом пошкодження метало-пластикового вікна, проникла до будинку 29-річного місцевого жителя, звідки викрала дві золоті каблучки.

19 листопада в період з 01.30 до 05.00 години в селищі Чемерівці по Гусятинському шосе невстановлена особа, шляхом пошкодження дерев’яної стіни, проникла в приміщення бару 27-річного місцевого жителя, звідки викрала 10 пляшок елітних алкогольних напоїв іноземного виробництва, 1 кг копченої ковбаси, 10 літрових упаковок соку та сабвуфер.

Автор: Катерина Прокопець