Новини
Кримінал

У Сатанові невідомий обікрав аптеку, а у Старокостянтинові злили 100 літрів дизпалива

В ніч на 20 листопада в селищі Сатанів Городоцького району по вулиці Заводській невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла в приміщення аптеки, шо належить місцевому жителю, звідки викрала 8 пляшок мінеральної  води, дві упаковки дитячих памперсів, п’ять упаковок вологих серветок та 10 косметичних кремів для вій.

В ніч на 20 листопада в селі Жовтневе Кам’янець-Подільського району по провулку Армійському невідомий    з автомобіля «МАН», який належить 27-річному місцевому жителю, викрав дві акумуляторні батареї.

Тої ж ночі у селі Грибенинка Старокостянтинівського району невідома особа з паливного баку вантажівки «КамАЗ», що належить 37-річному місцевому жителю, викрала близько 100 літрів дизпалива.

В ніч на 20 листопада в Старокостянтинові по вулиці Чайковського невідомий пошкодив бокове скло та проник до автомобіля «Daewoo Lanos», що належить 28-річному місцевому жителю, звідки із барсетки викрав 400 гривень.

м. Хмельницький

В період з 18 по 20 листопада у обласному центрі по вулиці Шевченка на території будівництва, невідома особа проникла у підсобку, що належить жителю села Перегінка Ярмолинецького району, звідки викрала перфоратор, паяльник, подовжувач та ножниці.

20 листопада по вулиці Проскурівській невідомий із незачиненого авто «VOLKSWAGEN Caddy» викрав сумку, в якій знаходились кошти в сумі 28 700 гривень, паспорт громадянина України, посвідчення водія та ідентифікаційний код

В період часу з 21.00 години 19 листопада по 14.00 годину 20 листопада по вулиці П. Мирного невстановлена особа шляхом віджиму капоту автомобіля«Део Ланос», який належить 24-річній місцевій жительці, звідки викрала акамулятор невідомої марки. Сума завданого збитку становить 1 500 гривень.

20 листопада близько 18.00 години по Проспекту Миру невстановлена особа шляхом пошкодження скла дверей проникла в автомобіль «Рено», щоналежить 37річному місцевому жителю, та викрала барсетку, документи на автомобіль та  2 000  гривень.

Автор: Катерина Прокопець