Новини
Події

Хмельницькому підростаючому поколінню розповіли про усе найцікавіше, що пов’язано з авто

Що потрібно знати школярам для того, аби в майбутньому керувати  автомобілем? Яких правил необхідно дотримуватись, аби вберегтись від неприємних ситуацій на дорозі?  У рамках Всеукраїнської акції «Діти про сервіс» працівники сервісного центру МВС відвідали хмельницьких школярів та розповіли їм про найголовніше.

Кожен із нас у дитинстві мріяв про справжній спортивний або вантажний, поліцейський або пожежний автомобіль. Багатьом із нас навіть пощастило мати такий іграшковий, ну майже справжній. Але з часом, дитинство закінчується і багато хто із підростаючого покоління починає зустрічатись із дорослими проблемами. Тому так важливо з малечку пояснювати діткам про важливість дотримання усіх правил при керуванні автомобілем, розповідати їм про те, як потрібно поводити себе на дорозі.

На дорослу тему доступними словами, працівники оновленого сервісного центру МВС спілкувались із учнями 2-Д класу НВК№4. В ігровій формі, з використанням сучасних технологій, кольорових малюнків школярикам розповіли який буває державний сервіс, що потрібно зробити для того аби в майбутньому безпечно  керувати автомобілем,  про важливість дотримання правил дорожнього руху.

Усі учні отримали закладки у підручники з серії «Турбота це…», повітряні кульки та смаколики.

 

Автор: Катерина Прокопець