Новини
Надзвичайні події

Патрульні виявили чоловіка, що нелегально перебував на території України

Учора, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що вулиці Панаса Мирного, громадянин стукає у двері та заважає заявнику відпочивати. Прибувши на місце події, патрульні виявили 41-річного чоловіка, громадянина Російської федерації. В ході перевірки документів, що посвідчують особу чоловіка, патрульні виявили, що іноземець перебуває на території України із порушенням правил перебування на її території.

Як виявилось пізніше, чоловік ухилявся від виїзду з України після закінчення відповідного терміну перебування. Патрульні запросили чоловіка до Хмельницького МВ державної міграційної служби України для вирішення питання по суті. Даного чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 203 КУпАП: “Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України”.

Працівниками ДМС окрім штрафних санкцій було прийняте рішення про примусове повернення чоловіка з території України у термін до 1 грудня поточного року. Патрульна поліції звертається до громадян, у разі виявлення підозрілих осіб, одразу телефонуйте на службу 102.

Автор: Катерина Прокопець