Новини
Кримінал

Шезлонги, мангали та золото вартістю 112 200 гривень: що вчора таємно викрали на Хмельниччині?

У Хмельницькому в ніч на 22 листопада по вулиці С.Бандери невстановлена особа з офісного приміщення у центрі продажів таємно викрала ноутбук “Lenovo”, який належить місцевій мешканці, 1987 р.н. Сума збитку встановлюється.

Також у обласному центрі в період з 11 листопада до 22 листопада по вулиці Абрикосовій невідома особа демонтувала вхідні двері та  проникла у дачний будинок 35-річного місцевого жителя, звідки таємно викрала дві болгарки, торцовочну пилу, шуруповерт та бензопилу. Розмір заподіяного збитку встановлюється.

В період з 18 листопада до 22 листопада  у Хмельницькому по проспекту Миру невстановлена особа шляхом пошкодження дверей проникла у підвальне приміщення, яке належить 55-річному місцевому жителю, звідки таємно викрала 50 банок консервації, чотири розкладні шезлонги, туристичний столик, слюсарні тиски, два мангали, кухонний посуд, три туристичні казанки та дитячі санчата. Розмір збитку встановлюється.

У Кам’янці-Подільському 22 листопада по вулиці Князів Коріатовичів невідомий шляхом пошкодження замка вхідних дверей проник в квартиру, яка належить місцевій жительці, 1965 р.н., звідки таємно викрав золоті ювелірні вироби загальною вартістю 112 200 гривень.

Також у Кам’янці в період з 15 листопада до 22 листопада по вулиці Нігинське шосе невстановлена особа шляхом демонтажу захисних грат та пошкодження вікна проникла в складське приміщення, яке належить місцевому жителю, 1963 р.н., звідки таємно викрала слюсарний інструмент загальною вартістю 30 000 гривень.

Автор: Катерина Прокопець